EATALY UTRECHT

EATALY UTRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 950 beoordelingen
31 okt 2020 om 22:27 Het was een goede pizza, dacht neem eens de pizza van de stad (pizza Utrecht). Is een echte aanrader!
31 okt 2020 om 22:23 Het was super snel bezorgd en lekker warm en heerlijk gesmaakt.
31 okt 2020 om 21:34 Hele lekkere pizza. Ik had wel gevraagd of het om 18:00 bezorgd kon worden en de bezorger was er al om 17:30. Gelukkig was ik thuis
31 okt 2020 om 14:31 19:20 besteld. 21:05: verkeerde bestelling ontvangen. Direct met het restaurant gebeld en gingen gelijk 2 nieuwe pizza's maken. 21:50 nog niets binnen. Gebeld met het restaurant, ze wisten van niks en hadden geen deeg meer. Mocht geen review schrijven..
31 okt 2020 om 11:07 Heerlijk die pizza bodem zelfs de randen heb ik op gegeten !
30 okt 2020 om 22:53 Verkeerde pizza’s bezorgd. Hierna is beloofd dat we de juiste pizza’s zouden krijgen. Na een uur gebeld en bleek de zaak gesloten (om 22:00). Baas en personeel zeer onbeschoft aan de telefoon. Nooit meer voor ons.
30 okt 2020 om 20:41 Helaas kreeg ik een pizza met andere ingrediënten. Verder werd de pizza laat bezorgd en was hij aan de koude kant.
30 okt 2020 om 2:29 Lekkere 4 stagioni pizza rijk belegd, snelle bezorging en vriendelijke berzorger die netjes eerst mij op belde voor de deur. Want me kind sliep al. 1 woord voor gewoon TOP!!!!!
30 okt 2020 om 1:51 Het was weer heerlijk lekker warm en snel bezorgd
29 okt 2020 om 0:15 Super snelle levering en heerlijk warme pizza! Love eataly
28 okt 2020 om 9:15 Deze bestelling is alweer een tijdje geleden, maar alsnog een review omdat ik zo tevreden was! De bezorging is altijd snel en vriendelijk, het eten goed en niet duur. Jullie zijn toppers! En zoals altijd: stay safe!
28 okt 2020 om 9:12 Weer erg genoten van de pizza! Wel jammer dat het minimale bestelbedrag van 6,50 naar 8,50 is gegaan, dat maakt de drempel om te bestellen voor arme studenten als ikzelf net iets hoger. Toch een grote shoutout naar deze mensen. En zoals altijd: stay safe!